rss

VW Tiguan Facelift va fi disponibil in Europa incepand cu luna august

  1. 25/05/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: facelift, Tiguan, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (12)

    Volkswagen Tiguan Facelift va ajunge in showroomurile europene incepand cu luna august, fiind oferit, spre mandria constructorului auto, in doua versiuni diferite: una destinata mediului urban si una pentru experientele off-road, cu panouri de protectie fata si spate.

    Gama de motorizari cuprinde o paleta larga de propulsoare cu puteri cuprinse intre 122 si 210 CP, pe benzina, si intre 110 si 170 CP, pe frontul diesel. Puterea este transmisa fie prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte (in versiunea standard), fie cu o transmisie DGS cu sapte rapoarte.

    Multumita tehnologiei BlueMotion (sistemul Start& Stop si regenerarea energiei pierdute la franare) in configuratia  2.0 TDI 4Motion BlueMotion, modelul are nevoie de doar 5,8 litri pentru a parcurge suta de km.

    In standard (versiunile Trend&Fun, Track&Field), Tiguan Facelift beneficiaza de sase airbag-uri, aer conditionat, servodirectie electro-mecanica, geamuri electrice, inchidere centralizata, scaune fata ajustabile si pe inaltime,  display multifunctional, sistem audio RDC 201 si jante din aliaj.

    La capitolul dotari, autoturismul ofera sistemele Light Assist, Dynamic Light Assist (faruri Bi-xenon auto-adaptive), asistent la schimbarea benzii de mers, sistem de asistenta la parcare, amera video pentru marsarier, sistem de parcare semi-automata, sistem de detectie a oboselii, diferential electronic cu alunecare limitata XDS si sasiu adaptiv DCC.

    VW Tiguan Facelift a fost lansat oficial in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

    Vizualizari: 4440