rss

VW ar putea lansa variantele GT si GTD ale lui Polo

  1. 24/01/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: GT, GTD, Gti, Polo, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Exista speculatii privind expansiunea gamei Volkswagen Polo cu noile variante GT si GTD. Aceste zvonuri au inceput dupa ce producatorul a lansat GTI.

     

    Este de asteptat ca Polo GT si Polo GTD sa ofere aceeasi bucurie a condusului, dar cu o economie de combustibil imbunatatita. Potrivit unui articol recent, GT poate veni cu motorul de 1,4 litri TSI, oferind aproximativ 150 CP si o cutie de viteze DSG, similara cu cea de pe Seat Ibiza FR. Acest lucru inseamna ca GT va fi aproape la fel de puternic ca si generatia anterioara GTI.

    In acelasi timp, GTD este de asteptat sa dispuna de un motor de 1,6 litri care dezvolta aproximativ 130 CP. Se crede ca aceste noi modele vor fi lansate spre sfarsitul anului 2011.

     

    In acest moment, poate fi prea devreme sa asteptam detalii tehnice sau legate de pret din partea companiei. Insa se anticipeaza ca noul Polo va avea un pret mai mare de 20.000 euro, din moment ce GTI-ul are un pret de aproape 24.000 de euro in Europa. Noile modele vor fi probabil oferite cu trei si cinci usi si vor cantari aproximativ 1.150 kg.

    Vizualizari: 2239