rss

Volvo Concept Universe, in premiera la Shanghai

 1. 19/04/2011
 2. Categoria: Volvo
 3. Tags: concept universe, Volvo
  Vezi toate fotografiile (11)

  Cum piata din China capata o valoare din ce in ce mai mare pentru toti constructorii auto, Salonul Auto de la Shanghai a devenit un eveniment de o importanta deosebita, in cadrul caruia au loc premiere vitale.

  In incercarea de a cuceri clientela cu ochi oblici, Volvo a pregatit noul Concept Universe, un prototip ce anticipeaza varful de gama al scandinavilor. Designul se vrea a fi un mix intre traditie si inovatie, partea frontala avand un joc de volume inedit, in timp ce plafonul “cazut” aminteste de sedanurile coupe, atat de la moda in ultimii ani.

  Volvo Concept Universe utilizeaza platforma SPA (Scalable Platform Architecture), baza tehnica ce va fi folosita si pentru alte modele de dimensiuni medii. Modelul de serie ce va rezulta din acest prototip va fi primul construit pe aceasta platforma.

  La nivelul habitaclului se remarca liniile minimaliste regasite si pe ultimele modele Volvo, cu accente hi-tech, cum ar fi iPad-ul integrat in consola centrala.

  Noul Concept Universe va fi prezentat si publicului american si european, dand astfel un suflu “universal” prototipului, in incercarea de a arata lumii evolutia modelelor Volvo.

  Vizualizari: 1898
  Renault Trafic

  Renault Trafic

  Pret: 6.500 EUR, An: 2011, Kilometri: 144.500 detalii »

  Citroën C4

  Citroën C4

  Pret: 3.000 EUR, An: 2008, Kilometri: 218.500 detalii »

  Toate anunturile »