rss

Noul Volvo XC40 se lanseaza la Milano

  1. 21/09/2017
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: XC40, Care by Volvo
    Vezi toate fotografiile (27)

    Volvo Cars, producatorul de masini premium, isi extinde azi gama de SUV-uri prin lansarea noului SUV premium de mici dimensiuni Volvo XC40, in Milano, Italia.

    Odata cu lansarea lui XC40, Volvo Cars reinventeaza si modelul traditional de ownership cu noul serviciu ”Care by Volvo”, disponibil prin abonament. Datorita serviciului “Care by Volvo”, disponibil pentru prima oara pentru XC40 inca de la lansare, utilizarea unei masini devine la fel de transparenta, usoara si fara batai de cap ca folosirea unui telefon.

    Un abonament fix lunar inseamna ca platile in avans, negocierile de pret si diferentele locale de pret sunt de domeniul trecutului. In functie de disponibilitatea regionala, Care by Volvo va include si acces la o gama de servicii de concierge cum ar fi alimentarea cu carburant, curatenia, pick-up pentru service si livrari e-commerce in masina.

    De asemenea, soferii lui XC40 vor fi primii clienti Volvo care pot imparti masina lor cu prietenii sau familia prin Volvo on Call si prin intermediul unei tehnologii cu cheie digitala. Car sharing este serviciu standard pentru toti clientii Care by Volvo.

    Lansarea lui XC40 inseamna ca, pentru prima oara in istorie, Volvo Cars are trei modele noi SUV, disponibile global in segmentul de piata cu cea mai mare crestere, croind drum pentru cresteri de vanzari si profitabilitate.

    Noul XC40 este primul model Volvo Cars construit pe arhitectura modulara CMA, care va sta la baza tuturor modelelor viitoare ale seriei 40, inclusiv vehiculele complet electrice. Dezvoltate in colaborare cu Geely, CMA furnizeaza companiei economiile de scala necesare pentru acest segment.

    In materie de tehnologie, XC40 include tehnologiile premiate de siguranta, conectivitate si infotainment, cunoscute si incluse la bordul modelelor din seriile 90 si 60. La fel ca ”fratii” sai mai mari, XC40 marcheaza efectul transformational asupra brandului si profitabilitatii acestor noi tehnologii dezvoltate in-house.

    Aceste tehnologii fac din XC40 unul dintre cele mai bine echipate SUV-uri premium de mici dimensiuni disponibile pe piata. Functionalitatile de siguranta si asistenta a soferului de la bordul lui XC40 includ sistemele Volvo Pilot Assist, City Safety, Run-off Road protection and mitigation, alerte cu suport la franare Cross Traffic si camera 360° care ajuta soferii sa manevreze masinaintr-un loc ingust de parcare.

    Designul interior ingenios ofera soferilor modelului XC40 mai multe spatii functionale pentru depozitare la nivelul usilor, sub scaune, un loc special pentru telefoane cu incarcare wireless, un carlig pliabil pentru genti mici si un cos pentru gunoi detasabil in consola tunel.

    De la inceputul productiei, XC40 va fi disponibil cu motorizare D4 diesel sau T5 pe benzina Drive-E cu patru cilindri. Optiunile de motorizare vor fi incluse ulterior, inclusiv in varianta hibrid si pur electrica. XC40 va fi si primul model Volvo disponibil cu un nou motor cu trei cilindri.

    Productia noului XC40 incepe la fabrica Volvo Cars din Gent, Belgia, in noiembrie, in timp ce comanda si abonarea la pachetul Care by Volvo sunt disponibile pentru clienti de acum.

    Vizualizari: 1643
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »