Volvo XC60 XC60 D3

Pret cu toate taxele 43.813 €

Nota expertului

  • Total
    3.5 stele

    Nota Expertului este acordata de profesionistii Auto.ro, pe baza a patru criterii esentiale.

  • Pret0 stars
  • Confort4 stars
  • Performanta4 stars
  • Cost intretinere2 stars
alt

Teaser – Volvo XC40, un SUV mult asteptat

Volvo anunta prezentarea noului XC40 SUV compact. Acesta afiseaza o mare distinctie si ofera optiuni extinse de personalizare. 2017 este cu siguranta un an foarte important pentru ... citeste continuarea »
alt

Noul Volvo XC60 a fost optimizat de divizia de performanta Polestar

Cea mai noua generatie Volvo XC60 a fost imbunatatita pe ici pe colo de cei de la Polestar. Varful de gama al SUV-ului este de departe cel mai atractiv, mai ales ca acum a primit o ... citeste continuarea »
alt

Volvo Cars arunca manusa. Toate automobilele sale vor fi hibride sau electrice

Volvo Cars, producatorul de masini premium, a anuntat ca fiecare Volvo pe care il va lansa din 2019 va avea un motor electric, lucru ce subliniaza sfarsitul istoric al masinilor ... citeste continuarea »
alt

Volvo va transforma divizia sa Polestar intr-o marca autonoma mondiala, pentru modele electrice

Volvo a desemnat seful de design Thomas Ingenlath ca CEO la Polestar, divizie care a functionat ca raspuns la produsele competitorilor BMW M si Mercedes Benz AMG, pentru modele de ... citeste continuarea »
alt

Volvo FH provoaca una dintre cele mai rapide masini sport din lume, un Koenigsegg One:1

Noua cutie unica de viteze I-Shift Dual Clutch produsă de Volvo Trucks este testata in noul film „Volvo Trucks vs. Koenigsegg”. In clipul video, autocamionul Volvo FH ... citeste continuarea »
alt

Volvo Trucks lanseaza cutia de viteze cu dublu ambreiaj

Volvo Trucks lanseaza I-Shift Dual Clutch, prima transmisie de pe piata cu sistem de ambreiaj dublu pentru vehicule de mare tonaj. Datorita schimbarilor de viteze servoasistate, ... citeste continuarea »
Cauta un dealer