X

Volvo XC60 XC60 D3

Pret cu toate taxele 43.813 €

Nota expertului

  • Total
    3.5 stele

    Nota Expertului este acordata de profesionistii Auto.ro, pe baza a patru criterii esentiale.

  • Pret0 stars
  • Confort4 stars
  • Performanta4 stars
  • Cost intretinere2 stars
alt

Volvo Trucks lanseaza cutia de viteze cu dublu ambreiaj

Volvo Trucks lanseaza I-Shift Dual Clutch, prima transmisie de pe piata cu sistem de ambreiaj dublu pentru vehicule de mare tonaj. Datorita schimbarilor de viteze servoasistate, ... citeste continuarea »
alt

Volvo Trucks imbunatateste siguranta pe drumurile de iarna

Drumurile de iarna si coborarea pantelor sunt pentru autocamioanele cu remorca o provocare, chiar si in cazul celor mai buni soferi. Exista intotdeauna riscul de pierdere a ... citeste continuarea »
alt

Volvo renunta la modelul C30

Volvo a decis sa opreasca productia modelului C30, ca parte a strategiei de repozitionare a brandului. Golul va fi umplut de noul V40, asul suedezilor pentru Audi A3 si BMW Seria ... citeste continuarea »
alt

Volvo V40 Cross Country, primele imagini

Volvo imbogateste gama V40 cu o noua versiune cu veleitati de off-roader. Este vorba despre noul V40 Cross Country, model ce va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la ... citeste continuarea »
alt

Oficial: Volvo va lansa noul XC90 in 2014

Volvo a confirmat ca va lansa noua generatie XC90 in anul 2014, la aproximativ 13 ani de la intrarea in productie a modelului original. Noul SUV de lux va utiliza nou arhitectura ... citeste continuarea »
alt

Noul Volvo XC40, surprins fara camuflaj

Noul Volvo XC40 a fost surprins fara urma de camuflaj in timpul unor teste ce au avut loc in Norvegia. Crossoverul ce are la baza modelul Volvo V40 va fi lansat oficial in toamna, ... citeste continuarea »
Cauta un dealer
Cauti o masina Volvo noua?Cere o oferta

de la cei mai apropiati dealeri!