Volvo XC60 XC60 D3

Pret cu toate taxele 43.813 €

Nota expertului

  • Total
    3.5 stele

    Nota Expertului este acordata de profesionistii Auto.ro, pe baza a patru criterii esentiale.

  • Pret0 stars
  • Confort4 stars
  • Performanta4 stars
  • Cost intretinere2 stars
alt

Volvo FH provoaca una dintre cele mai rapide masini sport din lume, un Koenigsegg One:1

Noua cutie unica de viteze I-Shift Dual Clutch produsă de Volvo Trucks este testata in noul film „Volvo Trucks vs. Koenigsegg”. In clipul video, autocamionul Volvo FH ... citeste continuarea »
alt

Volvo Trucks lanseaza cutia de viteze cu dublu ambreiaj

Volvo Trucks lanseaza I-Shift Dual Clutch, prima transmisie de pe piata cu sistem de ambreiaj dublu pentru vehicule de mare tonaj. Datorita schimbarilor de viteze servoasistate, ... citeste continuarea »
alt

Volvo Trucks imbunatateste siguranta pe drumurile de iarna

Drumurile de iarna si coborarea pantelor sunt pentru autocamioanele cu remorca o provocare, chiar si in cazul celor mai buni soferi. Exista intotdeauna riscul de pierdere a ... citeste continuarea »
alt

Volvo renunta la modelul C30

Volvo a decis sa opreasca productia modelului C30, ca parte a strategiei de repozitionare a brandului. Golul va fi umplut de noul V40, asul suedezilor pentru Audi A3 si BMW Seria ... citeste continuarea »
alt

Volvo V40 Cross Country, primele imagini

Volvo imbogateste gama V40 cu o noua versiune cu veleitati de off-roader. Este vorba despre noul V40 Cross Country, model ce va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la ... citeste continuarea »
alt

Oficial: Volvo va lansa noul XC90 in 2014

Volvo a confirmat ca va lansa noua generatie XC90 in anul 2014, la aproximativ 13 ani de la intrarea in productie a modelului original. Noul SUV de lux va utiliza nou arhitectura ... citeste continuarea »
Cauta un dealer
Cauti o masina Volvo XC60 noua?Cere o oferta

de la cei mai apropiati dealeri!