Volvo XC60 XC60 D3

Pret cu toate taxele 43.813 €

Nota expertului

  • Total
    3.5 stele

    Nota Expertului este acordata de profesionistii Auto.ro, pe baza a patru criterii esentiale.

  • Pret0 stars
  • Confort4 stars
  • Performanta4 stars
  • Cost intretinere2 stars
alt

Noul Volvo XC40 ajunge in Romania. Pleaca de la 41.000 de euro si vine cu doua motorizari

Volvo a publicat lista de preturi pentru noul SUV compact de oras XC40. Astfel aflam ca acesta ajunge la noi in tara cu doua motorizari, doua niveluri de echipare si un pret de ... citeste continuarea »
alt

SUV-ul Volvo XC40 dezvaluit din greseala

Filiala maghiara a firmei, Volvo Hungary, aparent a pierdut din greseala (?) un sir clar de fotografii, dezvaluind noul SUV compact al producatorului suedez, afirma site-ul ... citeste continuarea »
alt

Volvo declara ca XC40 va fi cel mai sigur automobil din clasa

Volvo Cars, producatorul premium de automobile, va aduce un nou standard de siguranta si experienta pentru utilizatori pe segmentul SUV premium cu lansarea noului Volvo XC40 in ... citeste continuarea »
alt

Polestar a updatat modelele Volvo S60 si V60 cu elemente aerodinamice din fibra de carbon

Polestar, marca de performanta Volvo Cars, a prezentat Modelul Anul 2018 Volvo S60 si V60 Polestar, complet dotat cu componente aerodinamice suplimentare, realizate din materiale ... citeste continuarea »
alt

Teaser – Volvo XC40, un SUV mult asteptat

Volvo anunta prezentarea noului XC40 SUV compact. Acesta afiseaza o mare distinctie si ofera optiuni extinse de personalizare. 2017 este cu siguranta un an foarte important pentru ... citeste continuarea »
Cauta un dealer