rss

Volvo C70 facelift dezvaluit inainte de Frankfurt

  1. 01/09/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: c70 facelift, Coupe-Cabrio, Frankfurt, Volvo, volvo c70
    Vezi toate fotografiile (15)

    Volvo va aduce luna viitoare la Frankfurt versiunea restilizata a modelului C70, iar ceea ce vedeti sunt primele fotografii oficiale cu noul coupe-cabrio pe care constructorul suedez le-a publicat in aceasta dimineata.

    Din punct de vedere stilistic, noul Volvo C70 este puternic influentat de conceptul S60 dezvaluit la inceputul anului, la Detroit. Reinnoitul coupe-cabrio a primit o parte frontala complet noua, cu detalii mai "organice" si forme mult mai rotunjite.

    Practic, modelul are acum un spoiler mai profilat, blocuri optice redesenate, o grila a radiatorului mai larga si mai pronuntata alaturi de o bara de protectie cu un design nou. La spate, masina a primit noi stopuri ce integreaza tehnologie LED, o bara de protectie revizuita si un cuvant Volvo cu litere mai mari pe marginea capacului portbagajului.

    Din ceea ce se poate vedea in unica fotografie cu interiorul, se pare ca nu exista modificari comparativ cu actualul model. De asemenea, din cauza ca suedezii nu au publicat comunicatul oficial de presa, nu putem spune deocamdata daca exista schimbari si la nivelul sasiului si a gamei de motorizari.

    Volvo C70 facelift isi va face debutul mondial la Frankfurt, iar vanzarile vor demara spre sfarsitul anului sau inceputul lui 2010, in functie de piata.

    Vizualizari: 2699