rss

Soferii romani pot plati rovinieta direct din aplicatia Auto.ro

  1. 14/05/2013
  2. Tags: android, aplicatie auto.ro, ios, Rovinieta
    Vezi toate fotografiile (4)

    Soferii romani au acum posibilitatea sa achite rovinieta direct din telefonul mobil si sa o primeasca prin sms si e-mail in doar cateva minute, fara alte taxe sau comisioane suplimentare, prin intermediul aplicatiei Auto.ro powered by Vodafone.

    La un an de la lansare, Auto.ro a dezvoltat sectiunea gratuita “Rovinieta” in cadrul aplicatiei de mobil, fiind singura facilitate din Romania care permite plata rovinietei direct din telefon, prin intermediul cardului bancar.

    Asadar, utilizatorii pot achita acum contravaloarea rovinietei din telefonul mobil, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi. Aplicatia scoate din incurcatura soferii, in cazul in care se afla deja la drum si nu au rovinieta platita, achizitia acesteia fiind virtual instantanee (se primeste atat prin e-mail, cat si prin sms in doar cateva minute).

    Prin intermediul aplicatiei Auto.ro, romanii pot calcula si valoarea timbrului de mediu. Astffel, aflati fiind la locul tranzactionarii autovehiculului, soferii pot calcula in timp real suma aferenta timbrului de mediu in cadrul aplicatiei de mobil.

    Un cumul de servicii si locatii auto, aplicatia Auto.ro ofera utilizatorilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla. La un an de la lansare, aplicatia a castigat locul 1 “Best use of location services” in cadrul ZF Mobilio.

    Aplicatia detine peste 155.000 de utilizatori, o baza de date de 30.000 adrese si se afla in preferintele soferilor romani atat pentru iOS, cu peste 58.000 descarcari si 1.040 recenzii inregistrate in Apple Store, cat si pentru versiunea Android, cu 97.000 descarcari si 500 recenzii inregistrate in Google Play.

    Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit si este disponibila pentru sistemele de operare iOS si Android.

    Vizualizari: 8481