rss

Aplicatia Auto.ro ofera acum si localizarea celor mai apropiate pensiuni

  1. 28/11/2012
  2. Tags: android, aplicatie, auto.ro, iPhone
    Vezi toate fotografiile (3)

    Aplicatia Auto.ro vine inca o data in sprijinul soferilor romani, oferind localizarea celor mai apropiate pensiuni de locul in care se afla. Astfel, acestia vor putea face rezervarea direct din telefonul mobil, chiar daca se afla in trafic.

    Din dorinta de a veni in ajutorul soferilor romani aflati in trafic, Auto.ro a dezvoltat sectiunea Pensiuni in cadrul aplicatiei de mobil, oferind astfel localizarea pe harta a celor mai apropiate pensiuni de locul in care se afla prin indicarea directiei si sensului de mers. Soferii vor putea face astfel rezervarea direct din telefonul mobil, chiar daca se afla in trafic.

    Odata cu lansarea sectiunii Pensiuni, soferii vor putea localiza peste 4.000 de pensiuni existente in zonele de interes turistic si in marile orase ale Romania. De asemenea, acestia pot vedea cat de apreciat este fiecare serviciu din cadrul aplicatiei accesand comentariile si recomandarile publicate de catre alti utilizatori care au beneficiat de serviciile respective.

    Aplicatia dedicata soferilor din Romania este disponibila gratuit atat in versiunea pentru Android, cat si in versiunea pentru iOS , si este sustinuta de parteneriatul dezvoltat recent cu Vodafone Romania. Principalele servicii auto accesate de peste 120.000 de posesori de smartphone sunt: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, parcari si promotii la serviciile auto oferite.

    Aplicatia Auto.ro este o aplicatie utila, apreciata si prezenta in topuri. Cu o baza de date de peste 20.000 adrese, este prima aplicatie din Romania care ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla.

    La sapte luni de la lansare, aplicatia dezvoltata de Auto.ro se afla in preferintele romanilor privind aplicatiile gratuite atat pentru iOS, inregistrand in Apple Store peste 55.000 descarcari si 650 recenzii, cat si pentru versiunea Android, unde s-au inregistrat in Google Play peste 70.000 descarcari si 380 recenzii pozitive.

    Vizualizari: 5217