rss

Schwarzenegger testeaza electrica Mitsubishi i-Miev

  1. 04/06/2010
  2. Categoria: Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Japonezii de la Mitsubishi Motors au facut inconjurul lumii cu prima masina electrica produsa in serie, Mitsubishi i-Miev. Auto.ro  a testat simpatica citadina, iar concluzia a fost mai mult decat imbucuratoare motiv pentru care salutam inca o data initiativa constructorilor de a deveni pe cat de eco cu putinta.

    Printre cei care s-au mai aratat interesati de Mitsubishi i-Miev se afla si celebrul  Arnold Schwarzenegger, Guvernator al Statutului American California. Astfel, reprezentanta Mitsubishi Motors din America de Nord va da spre folosinta doua automobile Mitsubishi i-MiEV, Statului American California pentru evaluarea acestora in flota de teste.

    Aceasta decizie a venit in urma interesului aratat de catre Biroul Guvernatorului si Departamentul de Servicii Generale din statul California de a include automobile electrice cu emisii poluante zero, cum este modelul i-MiEV, in flota de vehicule a statului California.

    In timpul conferintei de presa, Guvernatorului Schwarzenegger i s-a prezentat modelul Mitsubishi i-MiEV, timp in care acesta s-a familiarizat cu comenzile automobilului. El le-a explicat ziaristilor ca automobilele electrice sunt necesare pentru a sustine un sistem de transport nepoluant in Statul California.

    Prin aceasta oportunitate, comitetele din Legislatura Statului California vor castiga experienta astfel incat sa propuna constructia unei infrastructuri pentru automobilele electrice.

    Mitsubishi i-MiEV este comercializat in Japonia din luna iulie a anului 2009. Este un automobil eficient, propulsat de un motor electric si poate transporta patru adulti. Bateriile pot fi incarcate de la o priza normala.

    Vizualizari: 1191