rss

Noul SUV Coupé Mitsubishi Eclipse Cross expus in premiera in Romania

  1. 22/09/2017
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Eclipse Cross
    Vezi toate fotografiile (2)

    Eclipse Cross, primul model din noua generatie de vehicule Mitsubishi Motors, se va afla in premiera in Romania in perioada 22 septembrie – 6 octombrie 2017. Este vorba despre un model unicat, de preproductie, prezentat publicului din Romania cu 3 luni inainte de sosirea modelului de serie. Productia de serie a modelului Eclipse Cross va demara in luna Octombrie, in Japonia, urmand ca primele unitati sa ajunga in Romania in luna Decembrie 2017.

    Dinamic, inovator si provocator, Eclipse Cross este noul SUV Coupé Mitsubishi Motors, cu aspect atractiv si un stil de condus sportiv, care inaugureaza noul limbaj de design al producatorului japonez Mitsubishi Motors Corporation, aducand

    marca Mitsubishi Motors acolo unde este intr-adevar locul ei, Mitsubishi Motors Corporation s-a lansat in urmatoarea sa calatorie, transformand 80 de ani de experienta 4WD (de la PX33 1936 cu tractiune integrala), 35 de ani de expertiza SUV (de la Pajero initial din 1982), precum si 30 de ani de tehnologie All-Wheel-Control (de la  Galant VR4 Dynamic Four 1987 initial), in valori pentru viitor.

    Eclipse Cross va veni in completarea gamei actuale, alaturi de ASX si Outlander, cu o pozitionare diferita: un SUV similar unui coupé cu un design deosebit, a carui calitate japoneza fina, dinamica excelenta a condusului si alte functii inovatoare vor extinde piata Mitsubishi Motors catre noi clienti.

    Aceasta noua pozitionare se reflecta in mod evident in numele ales – nu este un acronim ciudat ci un nume real amestecand cu emotie ce este mai bun din cele doua lumi in care MMC a facut istorie:

    - ECLIPSE: o referire la vehiculul sport Mitsubishi mult iubit, fabricat in SUA intre 1989 si 2012.
    - CROSS: o invitatie de a merge dincolo de granite, asa cum este menirea unui SUV.

    Vizualizari: 2270
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »