rss

Ssangyong Rexton W are un pret imbatabil

  1. 16/07/2013
  2. Categoria: Ssangyong
  3. Tags: Rexton W, Ssangyong
    Vezi toate fotografiile (21)

    Rexton W, SUV-ul mare al coreenilor, face parte din noul start al marcii Ssangyong, sub conducerea grupului indian Mahindra, despre care vorbeam intr-un material anterior. Preturile pornesc de la 21.990 euro cu TVA, pentru versiunea cu tractiune spate, iar pentru cea integrala mai trebuie sa platiti 2000 de euro cu TVA inclus.

    Daca in cazul lui Korando vorbeam de model nou, in cazul lui Rexton W vorbim de o schimbare majora privind de motorizarea, unde vechiul propulsor diesel, de 2.7 litri cilindree, a fost inlocuit cu un motor de 2.0 cilindree capabil de 155 CP/4000 rpm si un cuplu maxim de 360 Nm/1500-2800 rpm. In plus, Rexton W beneficiaza de restilizari minore, si de o repozitionare a pretului.

    Asttfel Rexton W, modelul testat de noi, in echipare DLX, cu tractiune integrala permanenta costa 23.990 euro cu TVA inclus. Rexton W este ofertat in trei variante de echipare: DLX RWD (tractiune spate), DLX 4WD (tractiune integrala) si DLX Plus 4WD.

    Preturile pornesc de la 21.990 euro cu TVA, pentru versiunea cu tractiune spate, iar pentru cea integrala mai trebuie sa platiti 2000 de euro cu TVA inclus. Cea mai scumpa echipare pentru SUV-ul cu 7 locuri si tractiune integrala costa 27.490 euro cu TVA inclus, un pret bun in raport cu actorii consacrati din piata si aici enumeram: Nissan Pathfinder, Toyota Landcruiser, Mitsubishi Outlander, sau VW Touareg.

    Ssangyong Rexton W masoara 4.76 metri lungime, 1.90 m latime si 1. 84 metri inaltime. Are un ampatament de 2.8 metri. Organizarea habitaclului este 2+3+2 locuri. Rexton W are o capacitate de trecere exceptionala pentru gabaritul sau: unghi de atac 28 de grade, unghi de degajare de 25.5 grade, iar garda la sol este de 250 mm pentru modelul testat de noi.

    La noul model Rexton W restilizarile de care vorbeam sunt remarcate la nivelul grilei radiatorului, faruri, barele de protectie, si luminile stopurilor. Au aparut luminile de zi. Noul Rexton este de fapt un facelift pentru modelul din 2006, care-l inlocuia pe cel din 2002. Predecesorul lui Rexton din 2006 beneficia de doua motorizari diesel de 160 si 179 CP.

    Noi am condus un Ssangyong Rexton W cu transmisie manuala cu 6 trepte. On-road Rexton W este un automobil sprinten, in ciuda celor peste 2 tone, cat cantareste ansamblul echipat cu tractiunea integrala. Cuplu impresionant de 360 Nm disponibil inca de la  1500 de ture,  anima dinamic masina, coreenii demonstrand ca au lucrat la aspectul sport la fel de mult ca la utilitate. Masina era echipata cu o solutie de suspensie cu 5 brate si arcuri elicoidale, care a demonstrat un plus pentru stabilitate, confort si dinamica.

    Consumul mediu in regim mixt, inregistrat de noi s-a situate undeva in jurul valorii de 8 l/100 km.

    Off-road masina se comporta admirabil, dandu-ti acea siguranta specifica masinilor “calite” in terenuri grele, si un element subiectiv - scoatea la efort acel uruit specific offroadere-lor dure. Circuitul de la Ciolpani ne-a demonstrat ca Rexton, cel putin la dinamica in teren accidentat a ramas acelasi adversary de temut pentru piata, la fel ca predecesorul sau, chiar daca motorizarea a fost schimbata.   

    La interior Rexton W are scaune de dimensiuni impresionante, care accentueaza senzatia de masina mare, abordare specifica asiaticilor, vezi Toyota Landcruiser. Materialele folosite sunt bune, iar aspectul general al habitaclului este un mix intre modern si ADN-ul de off-road-er: robustete si utilitate.

    Modelul testat avea echiparea DLX din care, la nivel de siguranta, am retinut :ABS+EBD, controlul electronic al traiectoriei (ESP), protectie activa impotriva rasturnarii (ARP), asistenta coborare panta (HDC), asistenta activa la franare (BAS), airbaguri sofer si pasager, airbaguri laterale fata, senzori de parcare, spate, sistem blocare a portierelor spate pentru siguranta copiilor, sistem de ancorare ISOFIX pentru scaun copil, tetiere active fata, tetiere individuale pentru fiecare loc din randurile 2 si 3.

    Din lista de dotari, de la interior, notam: 7 locuri disponibile, tractiune integrala cu redactor, Cruise control, servodirectie cu asistenta variabila in functie de viteza, climatizare automata, cotiere central fata/spate cu suport pahare, comenzi audio pe volan, radio CD cu MP3, 6 incinte acustice, conectori USB si mufa AUX, car kit Bluetooth.

    Ssangyong Rexton vine cu o garantie completa de 3 ani sau 100.000 de kilometri.



    Vizualizari: 13171
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »