rss

A fost vandut primul Skoda Yeti in Romania

  1. 11/09/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Brady Auto Center, Skoda, skoda yeti, Yeti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi mai este circa o luna pana la lansarea oficiala a modelului in Romania, Brady Auto Center, dealer autorizat Skoda, a vandut primul model Yeti pe piata autohtona.

    Este vorba despre o Skoda Yeti de culoare neagra cu tractiune integrala si motor turbodiesel 2.0 TDI CR DPF 140 CP, pentru care clientul respectiv (o firma) a platit 26.000 de euro cu TVA inclus.

    Cumparatorul a optat pentru nivelul de echipare Ambition, la care a adaugat si o serie de optionale cum ar fi tapiterie piele, light assistant, pedalier sport, scaune fata incalzite, sensori parcare spate, sunset, TPM (monitorizare presiune in pneuri), volan multifunctional si garantie extinsa la 4 ani.

    Astfel, primul client de Skoda Yeti din Romania se va putea bucura de un vehicul sigur si eficient de tractiune, ce asigura un nivel maxim de economie de carburant si valori minime de emisii de noxe. Ca dovada a nivelului ridicat de siguranta pe care il ofera, Yeti a obtinut cele mai bune calificative la testele cu dificultate sporita efectuate de EuroNCAP, si anume 5 stele atat la protectia pasagerilor adulti cat si la protectia pasagerilor copii si pietoni.

    Cu peste 4.000 de masini vandute in ultimii doi ani, Brady Auto Center se numara printre cei mai importanti dealeri din reteaua Skoda, avand o experienta de peste un deceniu in comercializarea, intretinerea si reparatia autoturismelor Skoda pe piata romaneasca. Avand la baza orientarea catre client si conceptul Skoda Human-Touch, Brady Auto Center a fost recompensat de catre Skoda Auto cu premiul "Dealerul Anului" in 2008.

    Vizualizari: 3710