rss

Noua Skoda Scala are preturi pentru Romania. Rivalul lui Golf costa cel putin 15.400 de euro

  1. 27/03/2019
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: pret skoda scala, scala, skoda romania, skoda scala, skoda scala romania
    Vezi toate fotografiile (4)

    Hatchback-ul de clasa compacta Scala este cel mai nou model al cehilor de la Skoda, un model care urmeaza sa rivalizeze cu Volkswagen Golf, Renault Megane si Ford Focus. Acum, cehii au publicat si lista de preturi, inclusiv cea aferenta pietei din Romania.

    La noi in tara, Scala poate fi comandat fie cu un propulsor pe benzina, fie cu unul diesel. Deasemenea, clientii pot alege unul dintre cele doua nivele de echipare denumite Ambition si Style.

    Scala Ambition 1.0 TSI vine cu un motor pe benzina care dezvolta 115 cai putere si 200 Nm cuplu, iar pretul de pornire este de 15.415 euro. Cea mai accesibila versiune are o transmisie manuala cu sase trepte, insa dispune de o gama destul de generoasa de sisteme si tehnologii.

    Printre acestea regasim Front Assist, faruri cu LED, Hill Hold Control, senzor de ploaie, limitator de viteza, aer conditionat manual, geamuri electrice fata sau jante cu diametrul de 16 inch.

    De cealalta parte avem unitatea diesel de 1.6 litri TDI, capabila de 115 CP si 250 Nm cuplu. Aceasta poate fi comandata atat cu o cutie de viteze manuala cat si cu una automata DSG cu sapte trepte.

    In nivelul de echipare Style, cu transmisie DSG, aceasta costa de la 21.276 de euro in sus. Pe langa cele enumerate mai sus, echiparea de top pluseaza cu sistem automat de climatizare, buton pentru pornirea motorului, cruise control, stopuri cu LED sau display central de 8 inch.

    Sunt disponibile si cateva pachete optionale, printre care Dynamic, Leather, Sport Chassis Control sau farurile full-LED.

    Vizualizari: 6629
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »