rss

Noul Grand Scenic, al 12-lea model Renault cu 5 stele EuroNCAP

  1. 26/08/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: EuroNCAP, Grand Scenic, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Grand Scenic devine al 12-lea model din gama Renault, care obtine punctajul maxim de 5 stele  la testele de siguranta Euro NCAP.

    Pentru a se inscrie in randul modelelor ce se bucura de un grad sporit de siguranta activa si pasiva, Noul Grand Scenic a preluat cateva din elemente din gama lui Renault Megane, precum: dublu senzor de impact lateral,o inovatie inaugurata pe Laguna III, sase airbag-uri, dintre care cele dispuse in zona torace/bazin au camera dubla, Sistemul Renault de Protectie, care asociaza pretensionarea dubla, limitatorul de efort si dublul airbag adaptiv si tetiere de generatie noua.

    Pe langa toate aceste componenete, Grand Scenic vine echipat standard cu sistemele de siguranta ABS si AFU ( Asistenta la Franarea de Urgenta) iar in functie de versiune, cu sistemul ESC cu functie suplimentara de Control in Sub-Viraje (CSV).

    Renault Romania va lansa noua varianta a modelului Grand Scenic in luna septembrie Acesta va fi disponibil in doua variante, cu cinci si cu sapte locuri,

    Vizualizari: 1470