rss

Noua generatie Renault Clio este aici: exterior mai modern si interior inteligent

  1. 29/01/2019
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: noua generatie clio, noua generatie renault clio, noul clio, noul renault clio, Renault clio
    Vezi toate fotografiile (4)

    Constructorul francez de automobile a publicat primele informatii si imagini cu interiorul si exterior celei de-a cincea generatie Clio. Cea mai vanduta subcompacta din Europa va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

    Pana atunci insa, haide sa aruncam o privire la noutatile de design pe care le propune cel mai bine vandut model Renault. In primul rand vorbim despre un design exterior modern cu o grila mai mare, spoiler mai pronuntat, hayon restilizat si faruri LED cu semnatura in forma literei C standard pe toate nivelurile de echipare.

    Paleta de culori include 11 nuante in total, dintre care trei noi: Valencia Orange, Vision Brown si Celadon Blue.

    In ceea ce priveste dimensiunile, noul Clio masoara 4.068 de milimetri in lungime, cu 14 mm mai putin decat modelul anterior, latimea este de 1.798 milimetri iar inaltimea a fost micsorata cu 30 de milimetri, la 1.440 mm, pentru o aerodinamica mai buna. Din acelasi motiv, Clio vine acum cu deflectoare de aer pe arcurile rotilor din fata.

    Gama GT-Line va fi inlocuita gradual cu RS Line, care promite un design si elemente de caroserie care accentueaza sportivitatea modelului subcompact. Deasemenea, noul Clio poate fi comandat acum si in nivelul de echipare Initiale Paris, cu detalii cromate la exterior, jante cu design specific si diametru de 17 inch, scaune si volan din piele.

    La interior, modelul francezilor propune un Smart Cockpit cu ceasuri digitale de bord, display de 9.3 inch pozitionat vertical pentru sistemul de infotainment, volan mai elegant cu airbag mai compact, consola centrala pozitionata mai sus cu incarcare wireless pentru smartphone si scaune cu suport mai bun.

    Totodata, design-ul scaunelor a fost modificat astfel incat pasagerii din spate sa aiba mai mult loc pentru genunchi. In plus, sistemul audio Bose a fost integrat mai bine iar volumul portbagajul a crescut cu 26 de litri, la 391 de litri.

    Vizualizari: 2611