rss

Oficial: Noul Renault Megane CC

  1. 05/02/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Cc, Megane, Renault
    Vezi toate fotografiile (8)

    Renault a dat publicitatii astazi primele imagini si informatii oficiale referitoare la versiunea coupe-cabrio a lui Megane 3.

    Noul model va beneficia de cel mai mare plafon retractabil din sticla, element complet nou in gama Megane. Geamurile fumurii dau impresia unei structuri de sticla, contribuind la un aspect  mai putin voluminos decat la cele traditionale.

    Megane CC va fi de asemenea, primul model Renault care va beneficia de transmisie cu dublu-ambreiaj, EDC (Efficient Dual Clutch). Noua unitate cu sase trepte va reduce emisiile de CO2 cu pana la 17%.

    Producatorul francez Renault pune la dispozitie pentru noul Megane 3 CC trei motoare pe benzina si trei variante diesel.

    In ceea ce priveste gama pe benzina, Megane CC va fi disponibil cu un motor de 1.6 litri care genereaza 110 CP si este cuplat unei transmisii manuale cu sase trepte. Al doilea motor disponibil este noul TCe 130, care livreaza 130 CP, de asemenea cuplat unei transmisii manuale cu sase trepte. Varful gamei este reprezentat de un motor de 2.0 litri care ofera 140 CP.

    Gama de motorizari diesel pentru noul Megane 3 CC este compusa din trei motoare: versiunea entry-level, care ofera 110 CP, diponibila cu noua transmisie EDC sau cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte.

    Cel de-al doilea motor diesel oferit pentru Megane CC ofera 130 CP si este cuplat unei transmisii manuale cu sase trepte iar varianta de varf ofera 160 CP, cuplata la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

    Preturile nu au fost anuntate inca, dar masina va avea un pret apropiat de rivalul sau principal, Peugeot 308CC.

    Capacitatea de incarcare este de 417 litri, cu acoperisul ridicat. Cu acoperisul pliat capacitatea este redusa la 211 de litri.

    Renault Megane CC va fi prezentat in martie la Salonul Auto de la Geneva. Megane CC este fabricat alaturi de Scenic si Grand Scenic la fabrica Douai din Franta.

    Vizualizari: 3155