rss

Noul Renault Megane RS

  1. 16/10/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault megane rs
    Vezi toate fotografiile (7)

    Noul Renault Megane RS (Renault Sport) sau pe unele piete Mégane Renaultsport 250 este cea mai noua aparitie in gama sportiva Renault, recunoscuta pentru performanta si stil cu un pedigree de invidiat.

    Venit ca un raspuns prompt la cerintele clientilor, noul Megane RS este disponibil de la lansare cu doua variante de sasiu:
    *Sport sau sasiul standard, pentru uzul zilnic
    *Cup, pentru performante pe pistele de curse

    Noul Megane Renaultsport este propulsat de un motor de 2.0 litri turbosupraalimentat. Puterea maxima este de 250 CP/5500 rpm, iar cuplu maxim 340 Nm/3000 rpm. Acceleratia 0-100 km/h dureaza 6,1 secunde, iar viteza maxima comunicata este de 250 km/h. Motorul lucreaza cu o cutie manuala cu 6 trepte.

    Ultima gaselnita Renaultsport include Dynamic Management (cu trei moduri pentru ESP – programul de control al stabilitatii) si Renaultsport Monitor (telemetrie onboard).
    Modelul va fi construit la uzinele Renault din Palencia, Spania. Noul Megane Renault este construit pe aceeasi linie de productie cu hatchback-ul, Coupe-ul si SportTourer-ul, versiunile de caroserii, comercializate in prezent in gama Megane.

    Preturile estimative sunt 23.900 euro pentru Megane RS Cup si 25.000 euro pentru Megane RS (sasiu Sport).

    Vizualizari: 2821