Mitsubishi Pajero LWB 3.2 DI-D Instyle M/T

Pret cu toate taxele 47.632 €

Nota expertului

  • Total
    3.625 stele

    Nota Expertului este acordata de profesionistii Auto.ro, pe baza a patru criterii esentiale.

  • Pret0 stars
  • Confort4 stars
  • Performanta4 stars
  • Cost intretinere2 stars
alt

Mitsubishi Motors lanseaza MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va celebra debutul mondial al noului MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT la cea de-a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo, care se deschide ... citeste continuarea »
alt

Mitsubishi Motors lanseaza Drive for Growth, un restart al companiei din punct de vedere al profitabilitatii

Mitsubishi Motors a lansat Drive for Growth, un plan strategic de trei ani vizand o crestere de peste 30% atat in vanzarile de unitati anuale la 1,3 milioane de vehicule, cat si in ... citeste continuarea »
alt

Premiera mondiala Mitsubishi e-EVOLUTION CONCEPT la cea de-a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va expune in premiera mondiala noul MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT la cea de-a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo. Conceptul complet ... citeste continuarea »
alt

Mitsubishi Motors incepe expedierea SUV-ului Eclipse Cross catre Europa

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a inceput astazi expedierea noului SUV compact Eclipse Cross catre Europa. Noul SUV Coupe va fi comercializat in Europa incepand din luna ... citeste continuarea »
alt

Noul SUV Coupé Mitsubishi Eclipse Cross expus in premiera in Romania

Eclipse Cross, primul model din noua generatie de vehicule Mitsubishi Motors, se va afla in premiera in Romania in perioada 22 septembrie – 6 octombrie 2017. Este vorba despre un ... citeste continuarea »
alt

Daimler Trucks lanseaza primul camion electric in serie - FUSO eCanter care economiseste 1000 de euro la fiecare 10.000 de km parcursi

Compania Mitsubishi Fuso Truck & Bus (MFTBC), parte a companiei Daimler Trucks - liderul mondial pe piata cu brand-uri de camioane ca Freightliner, Mercedes-Benz si FUSO - a ... citeste continuarea »
Cauta un dealer