rss

TiriacAuto a inaugurat primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai

  1. 16/06/2010
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Hyundai, Mitsubishi, tiriacauto
    Vezi toate fotografiile (1)

    TiriacAuto a inaugurat primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai, din Bucuresti. Cu o suprafata desfasurata de aproximativ 1200 mp, dispusa pe doua nivele, noua locatie corespunde intentiilor de dezvoltare geografica ale retelei nationale TiriacAuto,

    Showroomul se afla in apropierea celor doua service-uri Mitsubishi si Hyundai din zona, operate de M Car Distribution si, respectiv, Romcar Motors, oferind astfel clientilor posibilitatea sa beneficieze cu usurinta de servicii TiriacAuto de vanzare si post-vanzare specializata si standardizata. In plus, clientii vor avea la dispozitie un spatiu special amenajat pentru prezentarea gamei Auto Avantaj – un serviciu propriu de comercializare a autovehiculelor noi prin metodele trade-in si buy back, implementat recent la nivelul intregii retele nationale de distributie si service TiriacAuto.

    “Am ales varianta de comercializare sub acelasi acoperis a doua dintre marcile noastre de volum, Mitsubishi si Hyundai, oferind astfel clientilor posibilitatea sa-si aleaga autovehiculul potrivit dintr-o oferta mult mai variata, sub umbrela TiriacAuto”, a declarat Silviu Docan, Director General TiriacAuto.

    Vizualizari: 1583