rss

MINI lanseaza cartea "Wash me"

  1. 05/11/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: MINI
    Vezi toate fotografiile (9)

    Plecand probabil de la imaginea multor masini de pe strazi care primesc indemnul “Wash me” (Spala-ma) prin folosirea degetelor pe post de condei, MINI va lansa cu ocazia celei de-a 50-a aniversari cartea care poarta exact acest titlu: “Wash me”.

     

    Volumul va fi tiparit in editie limitata, de numai 2000 de exemplare si va infatisa o varietate de subiecte sustinute de fotografiile a zece artisti, care nu au mai folosit anterior automobilul ca subiect. Cei care au contribuit la acest proiect sunt: Smash137, Fabian Bertschinger, Marisa Pichler şi Gigi Burn, Tika, Euro, Aurèle Sack, Stefan Ege si Seak, August, Rémi Jaccard si Dieter Meier, renumitul solist al grupului Yello.

     

    De asemenea, designerul Alfredo Häberli a pus la dispozitie doua schite si un articol. Autorul si jurnalistul Michèle Roten si Prof. Dr. Jacqueline Otten, directorul departamentului de design de la Universitatea de Arte din Zürich, au avut contributii scriitoricesti deosebite la aceasta carte, care va aparea pe piata in prima parte a lunii noiembrie.

     

    Vizualizari: 1431