rss

Shop Online Mercedes-Benz Romania

  1. 26/02/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes benz
    Vezi toate fotografiile (6)

    Incepand din aceasta luna, Shop-ul Online Mercedes-Benz Romania  pune la dispozitia clientilor o gama mai variata de accesorii originale, care pot fi alese si comandate pe internet, la adresa www.mercedes-benz.ro/shop.

    Odata cu extinderea gamei de accesorii disponibile in cadrul shop-ului, vizitatorii au acces la noi produse Mercedes-Benz, ce pot fi achizitionate prin contactarea unui Centru Autorizat Mercedes-Benz.
    Shop-ul Online contine doua mari categorii de produse, “Colectii” si “Accesorii tehnice”, care insumeaza 1.991 de accesorii originale Mercedes-Benz. In prima categorie, “Colectii”, clientii pot alege din 945 de produse grupate in urmatoarele 11 subcategorii: Biciclete, Classic, Golf, Lansari, Lifestyle, Essentials, Machete, Motorsports, SLR, Trucker si AMG. Astfel, fie ca se afla in cautarea ceasurilor-cronograf elegante, ochelarilor de soare sau articolelor vestimentare moderne barbatesti si de dama, vizitatorii shop-ului online pot descoperi nota personala a Colectiei Mercedes-Benz, cu ajutorul careia sunt adaugate accente complet personalizate pentru stilul propriu de viata.


    Pentru cei care doresc sa descopere design-ul individualizat Mercedes-Benz si sa-si echipeze autovehiculul intr-un mod personalizat si in acelasi timp inventiv, categoría “Accesorii tehnice” ofera 1.046 de accesorii grupate in subcategoriile: Confort, Siguranta, Telematica, Piese de asamblare & suport, Finisaje, Protectie & Protejare.


    In plus, prin intermediul shop-ului clientii pot intra in contact cu oricare dintre centrele autorizate Mercedes-Benz din Romania in vederea achizitionarii de accesorii.
    Mai multe informatii despre Shop-ul Online Mercedes-Benz Romania, puteti accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro/shop , www.media.mercedes-benz.ro.

    Vizualizari: 5246