rss

Mercedes in pragul unui nou scandal. Un britanic a descoperit ca pielea de pe scaunele unui E-Class este de fapt plastic

  1. 20/03/2018
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: e-class w212, Mercedes-Benz, piele mercedes e-class, scandal mercedes, tapiterie piele e-class
    Vezi toate fotografiile (3)

    Constructorul german de automobile a pierdut cu siguranta un client, dupa ce un om de afaceri din Marea Britanie a avut un eveniment nefericit cu un E-Class din generatei W212.

    Acesta a cumparat masina, aproape noua, cu 40.000 de euro de la un dealer local din Newcastle, insa cand a ajuns acasa a observat ceva in neregula la tepiteria din piele. In brosura de prezentare scria ca E-Class-ul cu pricina are printre altele, tapiterie din piele premium, insa dupa ce a luat cateva mostre pe care le-a trimis unui laborator de specialitate, omul nostru a ramas cu un gust amar.

    Asta pentru ca rezultatele au aratat ca pielea de pe centrul scaunelor era intr-adevar de bovina, insa, pe lateral acestea erau acoperite cu poliuretan amestecat cu material textil. Din fericire, si-a primit inapoi banii dati pe masina, si si-a cumparat un Audi A7.

    Constructorul german de automobile a reactionat prin intermediul unui purtator de cuvant, declarand ca "E-Class-ul vine inca din standard cu tapiterie din piele, ceea ce inseamna ca partile principale ale scaunelor sunt imbracate in piele reala. Alte parti, cum ar fi lateralele sau partea de jos, sunt imbracate in materiale sintetice. Investigam situatia si vom modifica textul din brosurile de prezentare, astfel incat sa nu se mai creeze confuzii."

    Citeste mai multe pe 4tuning.ro

    Vizualizari: 3822
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »