rss

Vanzarile de automobile Mazda cresc de la luna la luna

  1. 18/04/2014
  2. Categoria: Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda a inregistrat o crestere de 26% a cifrei de afaceri in primul trimestru al acestui an fata de perioada similara din 2013, reusind sa-si creasca cota de piata la 1,5%.

     Rezultatele brandului nipon vin in contextul in care vanzarile de automobile pentru pasageri si-au revenit in Europa, cunoscand o crestere de 8,1% fata de anul precedent.

    Mazda a inregistrat cele mai spectaculoase cresteri in Portugalia, Polonia, Suedia, Spania, Danemarca si Irlanda.

     Tendinta de crestere se mentine si in tara noastra. In primul trimestru din 2014, Mazda a vandut 163 de masini, cu 14% mai multe decat in primul trimestru din 2013.

     Cresterea este pusa pe seama lansarii noii generatii de automobile Mazda cu tehnologie SKYACTIV si design KODO, ce au fost foarte bine primite de publicul larg din toata lumea. Mazda a anuntat recent ca au fost fabricate peste 1 milion de automobile ce incorporeaza aceasta tehnologie in 2 ani si jumatate de la lansare.

     Tot in primul trimestru al acestui an, compania a reusit sa introduca pe piata din Europa si noua Mazda3. Noul model compact a fost primit cu laude in special in Suedia, Danemarca, Austria si Germania.

    Celelalte doua modele de noua generatie au avut, la randul lor, succes: cifra de afaceri s-a triplat in Danemarca si s-a dublat in Irlanda in primul trimestru. Si vanzarile pentru Mazda 6 par sa ia avant, comenzile continuand sa creasca in fiecare luna.

     

    Vizualizari: 2682