rss

Lexus a publicat primul teaser cu rivalul lui A3 si Seria 1

  1. 17/08/2009
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: Compact, Concept, Lexus, lexus pcc, Premium
    Vezi toate fotografiile (1)

    Divizia de lux a celor de la Toyota a confirmat astazi ca va lansa in cel mult trei ani primul coupe compact premium din istoria marcii, prototipul din care va deriva acesta urmand sa fie prezentat luna viitoare, la Frankfurt.

    Potrivit unor informatii preliminare, Lexus Premium Compact Concept (PCC) pe care il vom putea admira la show-ul auto german va fi un mix intre tehnologia nipona si un design revolutionar care promite sa ridice stacheta in segmentul compactelor de lux.

    Trenurile de rulare care vor fi folosite de modelul de serie sunt inca pastrate secret, insa se stie sigur ca viitorul model va fi destinat exclusiv pietelor din Europa, acolo unde se va bate pentru suprematie cu modele consacrate precum Audi A3, BMW Seria 1 sau Mercedes A-Klasse si B-Klasse.

    Totusi, japonezii au lasat sa se inteleaga ca viitorul model compact va avea doar trenuri de rulare hibride dupa ce Lexus a patentat in America de Nord numele CT 200h, CT 300h si CT 400h. Este stiut faptul ca doar modelele din gama hibrid a constructorului nipon au litera "h" in badge-ul lor.

     

    Vizualizari: 1351