rss

Premiera Lexus LS +, cu ochii spre tehnologiile automate de conducere

  1. 25/10/2017
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: Lexus LS+
    Vezi toate fotografiile (16)

    Lexus a prezentat conceptul "LS +" capabil sa conduca automat, la cea de a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo. De asemenea, a dezvaluit editiile limitate ale "RC F" si "GS F", care comemoreaza cea de-a 10-a aniversare a modelelor sportive Lexus "F".

    Cu scopul de a contribui la realizarea unui trafic fara accidente, Lexus a introdus in mod activ tehnologii avansate bazate pe conceptul integrat de management al sigurantei . Si pentru ca toti oamenii sa se poata bucura de o mobilitate sigura si fara probleme si de distractia de a conduce, Lexus dezvolta tehnologii automatizate de conducere. Scopul sau este de a aplica in prima jumatate a anilor 2020 tehnologiile sale "Urban Teammate" pentru conducerea automata pe sosele regulate.

    Principalele caracteristici ale conceptului LS +


    Conceptul LS +, inzestrat cu tehnologii de varf, indica imaginea viitoare a limuzinei emblematice "LS". Cu tehnologia sa avansata si tehnologiile automate de conducere planificate pentru aplicare in 2020, Conceptul LS + a fost dezvoltat ca un model care ilustreaza viziunea Lexus.

    Ultimele tehnologii automate de conducere


    Lexus urmareste o lume in care toti oamenii se pot bucura de mobilitate sigura, lina si neingradita prin tehnologii automatizate de conducere. In mod specific, intentioneaza sa faca automatizarea conducerii de la rampa de intrare la iesirea din rampa pe autostrazi, folosind tehnologiile automate de conducere "Highway Teammate", care, cu un ochi spre 2020 cand vor fi aplicate, sunt prezentate pe Conceptul LS +. Pe drumuri numai prin recunoasterea, judecarea si functionarea sistemelor la bord, ca raspuns la conditiile reale de trafic, aceste tehnologii pot permite alinierea sistemelor automate, schimbarea benzii de circulatie, mentinerea unui vehicul pe banda sa si mentinerea vehiculului, la distanta fata de vehiculul din fata.

    Conceptul LS + poate comunica cu un centru de date pentru a actualiza software-ul sistemelor sale, permitand adaugarea de noi functii. Intre timp, Intelgenta Artificiala (AI) care invata din date importante, inclusiv informatii despre drumuri si zonele inconjuratoare, asigura un nivel ridicat de conducere automata.

    Caracteristici principale ale aniversarii a 10-a editie limitata "F"

    De la lansarea modelului "IS F" in 2007, tema dezvoltarii modelelor sportive Lexus "F" a fost "de a crea masini sportive care pot face oamenii sa zambescacand conduce, indiferent de pricepere" . Aceasta abordare a ridicat imaginea sportiva a brand-ului Lexus. Vehiculele cu specificatie speciala, editia limitata anuntate astazi si aniversand 10 ani de la nasterea modelelor "F", sunt echipate cu amortizoare de performanta pentru o stabilitate imbunatatita a directiei si amortizoare usoare de titan, imbunatatind in continuare performanta de conducere pentru care modelele "F" sunt cunoscute. Materialul compozit CFRP (plastic armat cu fibra de carbon) este utilizat in componentele exterioare pentru o atractie sporita, iar panourile corpului sunt in gri mat. Interiorul vine intr-o culoare speciala accentuata de culoarea simbolului "F" "Heat Blue". Aceasta si alte caracteristici accentueaza caracterul distinct al modelelor.

    Vizualizari: 1126