rss

Range Rover vrea sa lanseze un concurent pentru MINI

  1. 17/11/2010
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: evoque, MINI, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Range Rover planuieste sa atace teritoriul MINI prin lansare unui mini-Evoque, care sa concureze pe segmentul SUV-urilor de lux de mici dimensiuni cu modele propuse si de alti producatori auto precum Volkswagen si BMW.

    Potrivit publicatiei AutoExpress, crosooverul va avea un ampatament mai scurt, oferind astfel un spatiu mai mic pentru pasagerii din spate, dar care va face modelul mai usor si mai practic in mediul urban.

    Autoturismul ar urma sa coste mai putin de 25.000 lire sterline (30.000 euro), ideal pentru clientii mai tineri, dar cu un anumit statut social, care doresc ceva personalitate chiar si in cazul unei masini practice.

    In acest mod, Range Rover isi actualizeaza gama de modele, prin lansarea de modele mai usor si mai eficiente, cu priza mai degraba la clientii tineri, in detrimentul clientelei traditionale.

    In plus, noile motoare, printre care unitatea diesel de 2,2 litri, care promite un nivel al emisiilor CO2 de 135 g/km, vor face ca brandul britanic sa fie mai verde ca niciodata.

    Competitorul MINI pregatit de Range Rover se va situa sub Evoque.

    Vizualizari: 2072