rss

Hyundai i-flow la Festivalul Vitezei

  1. 01/07/2010
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (1)

    Conceptul Hyundai i-flow este expus la renumitul Festival al Vitezei de la Goodwood (FoS), Anglia, in perioada 1-4 iulie. Modelul Hyundai, proiectat la centrul tehnic european Hyundai, isi face astfel prima aparitie publica dupa debutul global in cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie.

    Peste 175.000 de vizitatori sunt asteptati la festivalul care prezinta modele de inalta performanta, autovehicule dedicate motorsportului si exponate ale tehnologiei de ultima generatie, precum Hyundai i-flow. Conceptul Hyundai este vedeta pavilionului dedicat tehnologiei, sectiune ce prezinta “un pas in lumea auto a viitorului” si tehnologii dedicate protectiei mediului.


    Prefigurand viitorul model Hyundai de clasa D, i-flow expune un design spectaculos imbinat tehnologiei de varf. Liniile sale elegante nu numai ca propun un aspect inovator, contribuind de asemenea la aerodinamica modelului.

    Coeficientul de forma Cx= 0,25 ajuta la reducerea emisiilor CO2 pana la valoarea de 85 g/km si a consumului de combustibil la 3 l/100km. Tehnologia hibrida diesel-electrica Hyundai, adaugata noului motor de 1,7 litri, joaca un rol cheie in livrarea unor rezultate atat de performante.


    Alte noutati pot fi regasite la interiorul lui Hyundai i-flow. Tehnologia si materialele de ultima generatie, dezvoltate in colaborare cu BASF, sparg tiparele interioarelor auto traditionale. Optiunile inovative includ functii de recunoastere a comenzilor gestuale, prin intermediul interfetei evoluate.


    Finisajul exterior “Liquid Metal” (“metal lichid”), dezvoltat de asemenea in cooperare cu BASF, adauga impactul vizual si un caracter distinctiv lui Hyundai i-flow.

    Vizualizari: 1394