rss

Gama Hyundai i30 a fost imbogatita cu un nou tip de caroserie: Fastback.

  1. 14/07/2017
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai i30
    Vezi toate fotografiile (8)

    Constructorul asiatic de automobile este extrem de ocupat in ultima perioada. Dupa o lunga asteptare a lansat intr-un final i30 N, sau cu alte cuvinte viitorul rival al Volkswagen-ului Golf GTI, si odata cu acesta a prezentat un nou tip de caroserie pentru compacta i30.

    Acesta a fost botezat Fastback si vrea sa fie o cale de mijloc intre hatchback si N. Accentul cade deci pe sportivitate, design-ul a fost putin schimbat, plafonul este inclinat spre partea din spate, partea frontala este ceva mai sculptata iar garda la sol a fost coborata cu pana la 30 de milimetri.

    Tot la exterior avem un set nou de jante, dar si 12 nuante diferite cu care viitorii clienti isi vor putea personaliza si mai mult masina. Paleta include atat finisaje solide, cat si metalice si perlate. Interiorul a primit deasemenea trei culori noi pentru tapiterie, inclusiv Merlot Red.

    Capitolul tehnic aduce la randul sau cateva noutati, printre care o suspensie putin mai rigida, dar si o gama de motorizari compusa din doua unitati pe benzina si un diesel de 1.6 litri, disponibil in doua configuratii de putere (108 si 134 de cai).

    In prima categorie intra un propulsor de 1.0 litru, turbo, care trimite puntii fata 118 cai putere. Acestuia i se alatura agregatul de 1.4 litri, cu patru cilindri, capabil de 138 de cai putere. Primul poate fi comandat numai impreuna cu o transmisie manuala cu sase trepte, in timp ce al doilea vine fie alaturi de o cutie manuala, fie de una automata cu dublu-ambreiaj si sapte rapoarte.

    Noul Hyundai i30 Fastback beneficiaza si de un pachet de tehnologii si sisteme de asistenta de ultima generatie. Printre acestea regasim Autonomous Emergency Braking, Driver Attention Alert, High Beam Assist sau Lane Keeping Assist. Partea buna este ca toate acestea sunt oferite inca din standard.

    Vizualizari: 2555
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »