rss

O noua imagine a viitorului Hyundai Tucson

  1. 22/07/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, hyundai tucson
    Vezi toate fotografiile (1)

    Imaginea alaturata este realizata pe calculator de catre un cititor Hyundai-Blog.com si reprezinta noul crossover ix35, cunoscut si ca Tucson.

    Avand ca nume de cod LM, urmatoarea generatie Tucson va iesi pe piata cat de curand. Conform ultimelor informatii aparute, Hyundai va lansa noul crossover in septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Tot atunci, constructorul coreean va dezvalui un misterios concept car la care designerii au muncit in ultimele luni.

    Pe parcursul ultimelor sase luni, prototipuri Hyundai ix35 au fost testate pe teritoriile fierbinti din America, pe pamanturile de gheata de la Polul Nord si pe celebrul “Ring” din Germania.

    Este de asteptat ca designul exterior sa fie de inspiratie IX-onic, un concept dezvaluit de Hyundai in martie, la Geneva.

    Noul Hyundai Tucson va primi o serie de motoare noi, printre care dieseluri in patru cilindri si propulsoare pe benzina, iar pentru prima data, crossoverul va primi o cutie de viteze automata in sase trepte, “salvatoare de combustibil”.

    Vizualizari: 1560