rss

Hyundai Tucson ix35 a fost lansat in Coreea, imagini oficiale

  1. 25/08/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, IX35, Tucson
    Vezi toate fotografiile (5)

    Hyundai a lansat oficial pe piata coreeana noul Tucson. Cea mai noua versiune a SUV-ului se bazeaza pe conceptul ix-onic prezentat de constructor la Geneva la inceputul acestui an.

    Mai mult, producatorul spune ca noul ix35 dispune de o sumedenie de noi tehnologii, dupa o investitie de 157 milioane de euro in 36 de luni.

    Inlocuitorul lui Tucson va veni la pachet cu ultimul propulsor Hyundai, noul Theta II de 2 litri, pe benzina, cu o putere de 166 CP, ce va fi legat la o cutie de viteze automata in sase rapoarte. Acesta versiune va fi disponibila numai cu tractiune fata.

    Si un motor “R” diesel de 2 litri va fi montat pe noul Tucson/ix35, cu 184 CP, care va transmite puterea prin intermediul aceleiasi cutii de viteze automate cu sase trepte. Ambele variante de tractiune (fata si integrala) vor fi disponibile pe frontul diesel.

    Nomenclatura va fi diferita in functie de piata. Astfel, pe piata locala ramane sub numele de Hyundai, in timp ce europenii o vor cauta dupa denumirea ix35. Hyundai va dezvalui detaliile complete la Salonul Auto de la Frankfurt, pe 3 septembrie.

    Vizualizari: 3108