rss

Hyundai vine cu 4 modele noi la Paris

  1. 15/09/2010
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai marcheaza inceputul unei perioade aglomerate de lansari la nivel european prin dezvelirea a patru noi modele cu ocazia Salonului Auto de la Paris, editia 2010. Doua dintre modele - ix20 si noul i10 – isi fac debutul la Paris, in timp ce coupe-ul Genesis si SUV-ul ix35 Blue urmeaza sa fie confirmate ca masini de vanzare in Europa.

    Urmand a fi prezentat catre vanzare in ultimul semestru al anului 2010, Hyundai ix20 se adreseaza familiilor tinere si pune la dispozitie un pachet de servicii complet: economie de combustibil si emisii CO2 reduse, cele mai noi tehnologii in materie de siguranta pasiva si activa, iar la toate acestea se adauga beneficiile "Five Year Triple Care" – 5 ani de garantie integrala, fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

    Alaturi de Hyundai ix20, la Paris va fi prezentat noul i10, Hyundai publicand primele imagini oficiale, inainte de salon. Noul Hyundai i10 prezinta o gama larga de imbunatatiri: design modificat in concordanta cu noua linie Hyundai si un nou motor de 1.0 litri ce emite numai 99 g/km CO2.

    Modelul Hyundai Genesis Coupe va reprezenta una dintre atractiile principale ale salonului.  Debutand la vanzare in ultimul semestru al anului, coupe-ul Hyundai va fi disponibil cu un motor turbosupralimentat de 2.0 litri capabil de 210 CP sau cu un propulsor de 3.8 litri V6 ce dezvolta 303 CP. Pentru a satisface exigentele soferilor europeni, suspensia, sistemul de franare si cel de directie au fost modificate, transformand astfel modelul Hyundai intr-o masina rafinata, cu performante sportive.

    Genesis sedan - fratele variantei Genesis coupe – si modelul de lux Hyundai Equus vor fi de asemenea expuse in standul marcii, la Paris. Toate aceste trei modele sunt dovezi ale abilitatilor tehnologice Hyundai si sustin obiectivul marcii de extindere in noi segmente ale pietei europene. Hyundai va monitoriza reactia publicului la modelele Genesis si Equus, urmand a decide ulterior daca aceste masini de vanzare vor fi compatibile cu piata europeana.

    In acord cu obiectivul Hyundai de a deveni lider in materie de tehnologii ecologice, gama expusa la Paris va cuprinde modelele dezvoltate in programul Blue Drive™, inclusiv varianta Blue a SUV-ului de clasa C, Hyundai  ix35.

    Hyundai ix35 Blue este programat pentru vanzare imediat dupa Salonul Auto de la Paris si prezinta valori interesante in clasa – 135 g/km. Versiunea hibrida Hyundai ix35 diesel impresioneaza de asemenea prin emisii de numai 117 g/km. Evolutia modelelor Hyundai obtinuta prin programul Blue Drive™ nu lezeaza  performantele, fiabilitatea sau senzatiile traite la volan, dovedindu-se solutiile viitorului.

    Vizualizari: 1848