rss

Noul Ford Fiesta ST a debutat la Geneva

  1. 08/03/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Fiesta, Fiesta ST, Ford
    Vezi toate fotografiile (11)

    Monovolumul B-MAX nu este singura noutate prezentata de Ford la Geneva. Americanii au lansat noul Fiesta ST, in varianta de productie. Modelul va fi lansat in Europa anul viitor.

    Noul Ford Fiesta ST este pus in miscare de motorul pe benzina EcoBoost de 1,6 litri, capabil sa livreze 180 Cai Putere si un cuplu maxim de 240 Nm. In aceasta configuratie, modelul sprinteaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 7 secunde si atinge o viteza maxima de peste 220 km/h.

    In ciuda acestor peformante, consumul de carburant si emisiile de noxe au fost reduse cu 20% comparativ cu vechiul Fiesta ST. Proiectat de diviza RS de la Ford, noul Fiesta ST beneficiaza de un sasiu modificat, asezat cu 15 mm mai aproape de nivelul solului decat standardul Fiesta.

    Citeste si Ford B-MAX ofera in premiera europeana sistemul de conectivitate SYNC

    Sistemul Torque Vectoring Control a fost de asemenea imbunatatit, iar controlul electronic al stabilitatii poate actiona in trei moduri. Sportiva a fost supuse testelor pe celebrul circuit Nürburgring Nordschleife din Germania. La interior regasim scaune sport Recaro si sistemele SYNC si MyKey.

    Noul Ford Fiesta ST nu va fi oferit numai pe pietele europene, ci si in SUA.

    Vizualizari: 2791
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »