rss

General Motors renunta definitiv la brandul Daewoo

  1. 21/01/2011
  2. Categoria: Daewoo
  3. Tags: Chevrolet, Daewoo
    Vezi toate fotografiile (1)

    General Motors va reduce la tacere marca Daewoo, oficialii GM hotarand sa schimbe numele acestei marci cu Chevrolet si pe ultima piata pe care se mai vindeau automobile Daewoo.

    Miscarea va avea loc pana la sfarsitul primului trimestru din acest an, modelele comercializate in Coreea de Sud cu sigla Daewoo urmand a fi vandute cu logo-ul Chevrolet, cum s-a intamplact si pe pietele din Europa in urma cu cativa ani.

    Pentru ca schimbarea sa nu fie brusca, General Motors va lansa opt modele noi in Coreea de Sud, printre care sunt incluse Camaro, Orlando si Aveo. Mai mult decat atat, in Coreea de Sud vor fi lansate un sedan de clasa medie si un nou SUV.

    Chevrolet intentioneaza sa isi creasca cota de piata, sa isi mareasca cifra de vanzari si sa imbunatateasca relatia cu clientii. In 2010, au fost vandute 4.25 milioane de unitati Chevrolet in intreaga lume. Potrivit GM, un Chevrolet a fost vandut undeva in lume la fiecare 7.4 secunde.

    Totodata, Chevrolet promite sa ofere mai multe locuri de munca pentru coreeni, unul din patru automobile Chevrolet fiind fabricat, in prezent in Coreea de Sud.

    Vizualizari: 1708