rss

Video: Cum arata interiorul noului BMW Seria 7 facelift

  1. 31/05/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, facelift, Seria 7
    Vezi toate fotografiile (12)

    BMW ne invita sa descoperim habitaclul noul Seria 7 facelift. Varful de gama al bavarezilor aduce o serie de modificari estetice atat la exterior, cat si la interior unde vine cu noua generatia a sistemul iDrive. Totodata, BMW lanseaza, in premiera, motorizarea tri-turbo cu sase cilindri, de 381 CP si 740 Nm.

    BMW continua sa isi promoveze nava amiral care a suferit o operatiune de restilizare. Noul Seria 7 facelift tapiterie din piele cu design nou si o mai buna izolare fonica. Optional este disponibil noul sistem de sonorizare Bang & Olufsen High End Surround si doua ecrane plate pentru pasagerii din spate.

    Citeste si Noul BMW Seria 7 facelift, imagini si informatii oficiale

    Printre principalele noutati se numara si cea mai recenta generatie a sistemului iDrive, are integreaza un procesor nou ce prelucreaza informatia mai rapid. Harta infatiseaza acum orasele si in 3D si dispune de functii precum: satellite view, enhanced route calculation, route learning si Efficiency and Green Driving Assistant.

    BMW mai propune ceasuri digitale LCD care modifica displayul in functie de modul selectat, Confort la Sport+ sau ECO PRO.

    Vizualizari: 2586