rss

Wiesmann MF5 Roadster, prima imagine

  1. 11/09/2009
  2. Categoria: Wiesmann
  3. Tags: MF5 Roadster, Wiesmann
    Vezi toate fotografiile (1)

    Zvonurile privind noul roadster Wiesmann MF5 au inceput sa apara inca din luna august, insa compania a ales sa publice prima imagine abia acum. Bolidul ca fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, insa compania nu a facut oficiala nicio data la care acesta va iesi pe piata.

    Wiesmann MF5 este propulsat de un V10, de provenienta BMW, ce dezvolta 507 CP si un cuplu de 520 Nm. Masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde si poate atinge o viteza de top de 310 km/h.

    Sasiul lui Wiesmann MF-5 Roadster este construit din aluminiu, iar acesta are o constructie de tip monococa. Ocupantii exclusivistului supercar sunt protejati si in eventualitatea unui impact lateral prin intermediul unor elemente de protectie integrate in sasiu. Wiesmann MF-5 Roadster are airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasager cu deschidere in doua trepte, precum si sistem ABS si ESP.

    Pretul de pornire al lui Wiesmann MF-5 Roadster este de 189.500 euro, constructorul limitandu-se la un numar de numai 55 de asemenea frumuseti.

    Vizualizari: 1032