rss

Toyota si Honda amana momentul reluarii productiei

  1. 23/03/2011
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Honda, Nissan, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota si Honda vor avea in continuare activitatea suspendata pana la sfarsitul saptamanii in curs, desi initial au anuntat ca vor relua productia la data de 23 martie. Ceilalti producatori auto si-au reluat partial procesul industrial.

    Cele doua companii auto vor mentine inchise fabricile din cauza furnizorilor de componente, care au activitatea sistata. Astfel, cele 18 uzina de asamblare ale Toyota, precum si cele afiliate, vor avea lacatul pus pana la data de 26 martie.

    Si Honda isi suspenda productia pana la data de 27 martie, compania auto avand o uzina de asamblare si centrul de cercetare-dezvoltare in zona dezastrului.

    Aceasta masura va fi resimtita de clientii din Statele Unite, unde merge cea mai mare parte a productiei. Printre modelele afectate se numara Toyota Corolla, Prius si RAV4, Honda Fit si CR-V, Nissan Rogue, Subaru Forester, alaturi de gama Infiniti, Acura si Lexus.

    Nissan a anuntat ca va incerca sa redeschida cele cinci fabrici localizate in apropierea zonei atinse de cutremuri si tsunami pe toate la data de 24 martie.

    Vizualizari: 1784
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »