rss

Williams a anuntat incheierea colaborarii cu Toyota

  1. 14/10/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: F1, Formula 1, Toyota f1, Williams f1
    Vezi toate fotografiile (1)

    La cateva saptamani dupa ce a aparut primul zvon, echipa britanicului Frank Williams a confirmat despartirea de Toyota, producatorul auto nipon care a asigurat motorizarea monoposturilor echipei sale in ultimii trei ani.

    Contractul dintre Williams F1 si Toyota se va incheia la finele acestui an si, desi britanicii sunt cei care au pus capat acestei colaborari, ei au afirmat ca nu au gasit, inca, un inlocuitor care sa le furnizeze motoare pe viitor.

    "In 2007, intr-un moment extrem de dificil pentru noi ca echipa, Toyota a acceptat sa ne furnizeze motoare. Toyota a fost un partener cu care am colaborat foarte bine, ne-a respectat intotdeauna independenta si ne-a oferit produse de inalta calitate. Ne bucuram ca am avut ocazia sa lucram cu aceasta companie si le suntem recunoscatori pentru sprijinul acordat. Vreau sa le multumesc inginerilor si tehnicienilor Toyota care au lucrat in cadrul echipei noastre in ultimii trei ani", a declarat Frank Williams, boss-ul si fondatorul echipei.

    Desi Williams F1 nu a suflat niciun cuvant despre viitorul furnizor de propulsoare, se vorbeste despre o posibila colaborare cu Renault, companie cu care au mai avut legaturi si in trecut, in carti mai aflandu-se si Cosworth.

    Vizualizari: 1104