rss

VW vrea sa depaseasca Toyota in vanzari

  1. 28/08/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Sua, Toyota, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul german a stabilit o noua strategie pentru cresterea vanzarilor in Statele Unite. Actiunea face parte dintr-un plan mai mare de a depasi Toyota in topul celor mai mari producatori de automobile din lume.

    Scopul este cresterea vanzarilor VW in SUA pana la  800.000 de unitati pe an pana in 2018. Acest lucru ar insemna o crestere de aproximativ 300 la suta peste volumul sau actual, care a scazut mai jos de 300.000 de unitati.

    "Ne dorim sa fim producatorul de automobile numarul 1  la nivel global," a declarat Stefan Jacoby, care conduce de divizia din America de Nord VW.


    Producatorul intentioneaza de asmenea, sa lanseze un sedan de clasa medie de mari dimensiuni, cu un pret sub actualul VW Passat, pentru a rivaliza cu Toyota Camry. VW isi doreste de asemenea, un SUV pentru sapte persoane si versiuni imbunatatite ale modelelor Jetta si Beetle .

    VW va trebui insa sa parcurga un drum lung pentru atingerea unui atfel de scop.  Actuala rata de schimb euro-dolar dezavantajeaza serios constructorul german. Astfel, acesta intentioneaza sa implementeze o noua strategie, care implica si dezvoltarea mai multor uzine de productie pe teritoriul SUA.

    Vizualizari: 1335
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »