rss

Toyota va prezenta noul Mark X la salonul de la Tokyo

  1. 20/10/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Lexus, Mark X, Tokyo, Toyota, Tractiune spate
    Vezi toate fotografiile (7)

    La o prima vedere, nu ar trebui sa ne intereseze atat de tare lansarea unui sedan Toyota dedicat pietei din Japonia; pe de alta parte, nici nu putem omite prezenta unei noi familiale cu tractiune spate.

    In definitiv, daca vrei o masina de clasa mare cu tractiune spate de la Toyota trebuie sa cumperi un Lexus, astfel incat Mark X devine o optiune interesanta pentru cei care pot trece peste configuratia cu volan pe dreapta doar pentru a plati mai putin.

    Asadar, cea de-a doua generatie a lui Mark X va fi dezvaluita la salonul de la Tokyo si va ascunde sub designul destul de reusit o platforma tehnica similara cu cea a lui Lexus GS. Ca si motorizari sunt propuse doua agregate pe benzina, ambele cu sase cilindri in “V”, ce produc 203, respectiv 315 CP (primul are 2,5 litri, cel de-al doilea 3,5 litri).

    Propulsoarele vor lucra in echipa cu o transmisie automata cu sase rapoarte, ce va oferi posibilitatea selectarii treptelor fara a lua mainile de pe volan; in plus, versiunea cu motor de 2,5 litri va putea fi comandata cu tractiune integrala.

    Preturile nu au fost date inca pubilicitatii, dar nu trebuie sa fii un geniu pentru a anticipa “scoruri” mai mici decat ale modelelor Lexus.

    Vizualizari: 1245