rss

Toyota recheama inca 1,1 milioane de vehicule

  1. 29/01/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Toyota recheama
    Vezi toate fotografiile (1)

    Reputatia Toyota Motor Corp de constructor care apreciaza siguranta primeste o noua lovitura o data cu  rechemarea a inca 1,1 milioane de masini in SUA pentru fixarea carpetelor care pot intepeni pedala de acceleratie si provoca accelerari neintentionate.

     

    In aceasta rechemare sunt incluse urmatoarele modele: Highlander (2008-10), Corolla, Venza si Matrix, precum si Pontiac Vibes (2009-2010) realizat in colaborare cu General Motors.

     

    Aceasta ultima miscare este legata de rechemarea initiala a celor 4,3 milioane de vehicule, din toamna trecuta, cea mai mare actiune de agest gen initiata vreodata in SUA

     

    Ultima rechemare a celor 1,1 milioane de unitati a fost anuntata la numai o zi dupa ce Toyota a decis sa opreasca vanzarile si sa suspende productia a 2,3 milioane de vehicule in SUA dupa rechemarea de saptamana trecuta, pentru defectiunile la pedala de acceleratie..

     

    Pentru a risipi orice confuzie, trebuie sa se clarifice ca problema mecanismului de la pedala de acceleratie este separata de cea a carpetelor, desi ambele pot duce la accelerarea vehiculelor in mod involuntar.

     

    Vizualizari: 1932