rss

Toyota plateste dealerii pentru a ajuta la rechemarea vehiculelor

  1. 05/02/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: rechemare, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a atenua o parte din “durerile” pe care dealerii Toyota le-ar putea resimti in urma rechemarilor masive, constructorul a hotarat sa le ofere niste bani in functie de numarul de vehicule Toyota si Scion vandute anul trecut.

     

    Se pare ca cecurile variaza intre 7.500 si 75.000 de dolari. Cei care au vandut 4000 sau mai multe vehicule noi anul trecut, vor primi 75.000 dolari. Toyota spera ca dealerii vor utiliza banii pentru gesturi de bunavointa fata de clientii afectati de rechemarea masinilor. Intr-un e-mail trimis dealeri-lor la 2 februarie, Directorul General al Diviziei Toyota, Bob Carter, a declarat despre companie ca are "incredere deplina” in capacitatea dealerilor de a avea grija de proprietarii Toyota.

     

    Carter a subliniat ca acesta este unul din punctele in care compania doreste sa ajute. El a mai anuntat ca, in urmatoarele cateva zile, fiecare dealer va primi un cec (absolut neconditionat). Toyota nu vrea decat ca ei "sa faca ceea ce trebuie" pentru clientii Toyota.

     

    Carter a mai subliniat ca dealerii sunt cei mai in masura sa identifice actiunile cele mai eficiente pentru a restabili increderea pe care clientii o aveau in brand-ul Toyota.

     

    Vizualizari: 1280