rss

Toyota planuieste dezvoltarea diviziei de performanta G

  1. 01/02/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: divie, ft-86, g sports, Toyota, Tuning
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota a prezentat  la Salonul Auto de la Tokyo, in urma cu cateva saptamani un model care nu avea in general, nimic in comun cu modelele deja existente.

    Modelul prezentat in premiera sub forma conceptului FT-86 se recomanda ca fiind o imbunatatire semnificativa a performantei si a caracterului sportiv al masinilor Toyota. Acesta purta cand a fost prezentat logo-ul Toyota G Sports, un brand nou de la Toyota, care va comercializa modele incepand cu mijlocul anului 2010.

    Brand-ul G Sports, specializat in modificari complete ale produselor Toyota va fi de fapt o divizie de tuning in-house, care va oferi fanilor Toyota automobile sport personalizate pe gustul lor.

    Ce va separa G de la alte divizii cum ar fi AMG, BMW M si chiar Lexus F este modul de personalizare, de vreme ce clientii vor avea posibilitatea sa-si aleaga nivelul de tuning.

    Modificarile vor fi aplicate atat la exterior, la interior cat si la nivelul componentelor mecanice.

    Toyota va colabora cu cei de la Gazoo Racing inainte de lansarea oficiala a diviziei, specializati in modificarea modelelor constructorului nipon. Firma de tuning va ajuta la testarea viitoarelor modele si le va oferi sprijin japonezilor in materie de performanta.

    Vizualizari: 1582