rss

Toyota nu va produce un hibrid diesel

  1. 21/09/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Diesel, Hibrid, totyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota nu intentioneaza sa construiasca un model hibrid diesel. Potrivit publicatiei Car Dealer Magazin, directorul de vanzari Toyota, Andrea Formica, a declarat ca atat modelele hibrid cat si cele diesel sunt la fel de importante pentru brand, insa nu combinate.

    Costul de combinarii tehnologiei hibride cu diesel inseamna o nepotrivire din punct de vedere finainciar. Oficialul a mentionat ca investitii foarte mari in tehnologiile futuriste pot fi justificate doar in cazul in care o multime de clienti ar avea beneficii de pe urma acestora. Acest lucru inseamna mentinerea unor costuri scazute.

    Cu reglementari mai stricte privind emisiile de CO2 pentru modelele diesel, Formica spune ca nu va exista niciodata o masina hibrid diesel economica.

    Producatorul nipon inregistreaza in continuare pierderi din cauza ratei de schimb dintre yen si dolar, respectiv yen si euro. Pentru a solutiona aceste inconveniente, acesta planuieste amplasarea unor uzine in regiunile unde modelele sunt comercializate, respectiv in Europa si SUA.

    Vizualizari: 1137