rss

Toyota lanseaza in Romania noua generatie Land Cruiser

  1. 24/10/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Land Cruiser, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota Romania lanseaza noua generatie Land Cruiser. Noul model Toyota va fi prezent pe piata autohtona in ultima luna a anului acesta, la un pret de pornire de 47.200 Euro cu toate taxele incluse. Clientii romani pot face deja comanda de noul Land Cruiser, prima masina urmand sa se livreze la inceputul lunii decembrie.

    Cu noua generatie, Toyota raspunde clientilor care isi doresc automobile ce functioneaza perfect in cele mai dure conditii. O emblema pe piata off-road-erelor, Land Cruiser este un automobil ce aliaza placerea condusului pe autostrada cu potentialul sau off-road, intr-un pachet definit de inalte standarde de calitate si confort.

    Potentialul off-road al noului Land Cruiser a fost imbunatatit substantial prin introducerea unei functii de Selectare Multi-teren, a unui monitor Multi-teren cu 4 camere de luat vederi, si  a afisarii unghiului de bracaj al rotilor. Combinatia acestor sisteme ofera atat soferilor experimentati, cat si celor incepatori un grad ridicat de incredere.
    Beneficiind de o istorie off-road de 60 de ani, elementul cheie care sporeste potentialul noii generatii este nivelul unic de ghidare si asistenta tehnica. Mai multe functii noi ale noului Toyota Land Cruiser permit abordarea celor mai dificile trasee atat de catre pilotii experimentati, cat si de soferii amatori.

    Noul Toyota Land Cruiser va fi disponibil pentru piata din Romania cu un turbodiesel de 3 litri capabil de 173 CP. Emisiile de CO2 au fost reduse cu 12%, (214 g/km, mixt), iar consumul de numai 8.1 l/100 km, reprezinta o buna economie de combustibil.

    Suspensia independenta a trenului anterior, cu bascula dubla, a fost revizuita, iar trenul posterior este echipat cu o noua suspensie multi link si Sistem de Suspensie Cinetica Dinamica, modulat electronic (KDSS). Pentru nivelul de echipare de top va fi disponibil un sistem de suspensie Variabila Adaptativa (AVS) care incorporeaza functia Roll Posture Control si un sistem de suspensie pe perna de aer cu functie Height Control.

    In ceea ce priveste habitaclul acesta este mai rafinat si mai spatios decat la generatia precedenta. Versiunile cu 7 locuri dispun acum de posibilitatea glisarii celui de-al doilea rand de locuri cu 135 mm, de posibilitatea fractionarii 40:20:40 a spatarului rabatabil, pliabil si reglabil, si de functia de glisare si inclinare a banchetei pentru accesul mai simplu la cel de-al treilea rand de locuri. Acestea pot fi acum ridicate sau pliate individual, existand si optiunea dotarii cu un sistem automatizat pentru aceasta functie. Nivelul podelei a fost coborat cu 38mm pentru o mai buna postura, iar functia de glisare a celui de-al doilea rand de locuri permite mai mult decat dublarea spatiului la nivelul picioarelor pentru ocupantii celui de-al treilea rand.

    Rigiditatea noului Land Cruiser construit pe principiul caroseriei montate pe sasiu separat a crescut cu 11%, iar montantii caroseriei absorb zgomotul si vibratiile, imbunatatind nivelul de confort.
    Sistemul de suspensie Variabila Adaptativa (AVS) care incorporeaza functia Roll Posture Control permite soferului reglarea caracteristicilor amortizoarelor in trei varianteIn legatura cu AVS, un sistem de suspensie modulat electronic, pe perna de aer, cu functie Height Control si Auto Levelling mentine un nivel optim al suspensiei trenului posterior, precum si un grad ridicat de absorbtie al vibratiilor de inalta frecventa, contribuind la reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Cele patru moduri de operare ale Selectorului multi-teren permit obtinerea unor parametri optimi ai tinutei de drum indiferent de traseu, prin controlarea automata a acceleratiei si sistemului de franare. In acelasi timp, un monitor Multi-teren cu patru camere de luat vederi si functia de afisare a unghiului de bracaj al rotilor cresc nivelul de asistenta oferit soferului.

    Sistemul „Crawl Control”, cu cinci reglaje diferite permite soferului sa abordeze cu maximum de precizie si control orice fel de obstacol, fara a atinge pedalele de acceleratie sau frana. Acest sistem permite totodata deblocarea vehiculelor impotmolite in nisip sau noroi.

    Habitaclul premium al noului Land Cruiser beneficiaza si de o gama larga de tehnologii, proiectate pentru a creste nivelul de confort. Comenzile montate pe volan permit numeroase reglaje ale sistemelor vehiculului, iar cele patru camere de luat vederi ale Monitorului Multi-teren faciliteaza manevrarea vehiculului in spatii restranse. Un sistem audio premium, varf de gama, JBL Synthesis permite auditia perfecta in sistem de 7.1 canale cu sunet surround a CD-urilor si DVD-urilor. Beneficiind de capacitatea de stocare a HDD-ului sistemului de navigatie, sistemul audio dispune de o facilitate “Sound Library” cu tehnologie Compact Disc Data Base pentru a putea transfera si stoca un numar de pana la 2000 de melodii de pe CD.

    Vizualizari: 2105
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »