rss

Toyota iQ primeste amprenta Gazoo Racing

  1. 31/08/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Toyota iq
    Vezi toate fotografiile (6)

    Gazoo Racing, care a pregatit doua masini de curse Lexus LF-A pentru Le Mans 24h, pe circuitul de la Nurburgring, si-a unit fortele cu Toyota pentru a dezvolta o editie limitata pentru minicarul iQ. Disponibila exclusiv in Japonia, citadina sportiva va fi oferita intr-un numar de 100 de exemplare.

    Toyota iQ Gazoo Racing MN va avea la baza versiunea cu tractiune fata, JDM front-wheel drive iQ 130G. In timp ce motorul ramane neschimbat, tunerul intervine asupra cutiei de viteze, inlocuind-o pe cea automata cu varierea continua a raportului de transmitere, cu una cu sase trepte, manuala.

    Gazoo Racing isi pune amprenta si asupra franelor si a sasiului, implementand suspensii sport, detaliu ce coboara inaltimea micutei iQ cu 30 mm. Si sistemul de evacuare devine sport.

    Editia speciala iQ “va merge la plimbare” cu jante noi, din aliaj de 16 inch si un kit pentru caroserie, ce include bare de protectie fata si spate, praguri laterale si un spoiler pe acoperis.

    La interior, clientul va fi rasfatat cu multe “prajiturele” dintre care mentionam pedalele din aluminiu si scaunele sport.

    Vizualizari: 1245
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »