rss

Toyota iQ Sport si iQ Collection vin la Frankfurt

  1. 03/09/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Iq, iq collection, iq sport, Toyota, Toyota iq
    Vezi toate fotografiile (2)

    Printre noutatile pregatite de Toyota pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt se numara si doua versiuni ale celui mai mic membru al familiei nipone, iQ.

    Este vorba despre prototipurile iQ Sport si iQ Collection, care ne ofera o idee despre cum ar putea arata viitoarea generatie iQ, dar ne si demonstreaza posibilitatile pe care le au clientii de a-si personaliza micutul model japonez.

    Toyota iQ Sport este, asa cum reiese si din numele sau, o citadina sportiva ce se remarca prin caroseria vopsita intr-o nuanta unica de galben-verzui si prin nota de agresivitate a designului sau, care este data de o parte frontala complet modificata si de jantele uriase diun aliaj.

    De partea cealalta, Toyota iQ Collection este un minicar de lux, cu un aspect mult mai putin strident la prima vedere. Pentru a compensa acest "minus", interiorul sau este capitonat in intregime cu piele fina in doua nuante, iar acoperisul este din sticla ceea ce ii confera masinii un look distins.

    Daca este sa ne luam dupa primele informatii furnizate de constructor, le vom vedea foarte curand in productia de serie.

    Vizualizari: 1717