rss

Toyota extinde garantia de la 3 la 5 ani

  1. 26/01/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: garantie, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota Romania a extins garantia completa acordata pentru toate modelele  comercializate in reteaua autorizata de dealeri Toyota de la 3 ani la 5 ani. Noua garantie introdusa de Toyota Romania este valabila pe intreg teritoriul Europei si este transmisibila in conditiile de revanzare a masinii in decursul celor 5 ani.

    Garantia extinsa este valabila si pentru masinile achizitionate de catre companii, prin revanzarea autovehiculelor catre persoane fizice sau alte persoane juridice.

    „Garantia standard extinsa de la 3 la 5 ani, in limita a 160.000 de km parcursi, este dovada increderii pe care o avem in modelele Toyota, caracterizate prin valori recunoscute de milioane de clienti din toata lumea, precum calitate superioara, fiabilitate, si placerea condusului. Garantia Toyota Extracare acopera, spre deosebire de competitie, mai mult de 95% din componentele ce intra in garantia standard, ceea ce aduce un plus foart important de confort clientilor nostri ”, spune Directorul General Toyota Romania. 

    Reteaua de dealeri Toyota cuprinde 22 de unitati pe intreg teritoriul tarii. Dintre acestea,19 reprezinta centre integrate - showroom, service, depozit pentru piese de schimb si tinichigerie.

    Vizualizari: 1328
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »