rss

Toyota a prezentat noul 4Runner (cu video)

  1. 28/09/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: 4Runner, SUV, Toyota, V6, Video

Dupa ce informatii preliminare au scapat pe mana presei, dezvaluind practic noul 4Runner, Toyota l-a prezentat si oficial.

Mai inalt si mai lat, noul model a fost desenat sa semene cat mai bine cu un truck american, ceea ce, sustin niponii, ii confera un aer mai puternic, mai durabil.

Versiunile de baza vor avea aparatori de noroi, o grila unica si sine pe care se pot monta portbagaje boxa.
Cele destinate off-road-ului vor avea elemente protectoare din plastic, gura de admisie pe capota si faruri/stopuri cu tenta neagra. In final, modelele Limited vor oferi bling-ul dorit de rapperii mai mici, de cartier, cu grila cromata si jantele de 20 inci.


In teren greu, 4Runner va fi ajutat de constructia solida (cu sasiu separat) si de tractiunea integrala nepermanenta, cu diferential pe puntea spate, controlat electronic. Limited va avea un sistem permanent, cu diferential central, mai putin performant, dar hip-hoperul mediu nu e mare amator de “iarba verde”, asa ca se iarta.

Gama de motorizari cuprinde un “patru in linie” de 2,7 litri (157 CP si 241 Nm), respectiv un V6 de 4.000 cmc, cu 270 cai-putere (377 Nm).

Interiorul este un mare salt inainte in ceea ce priveste dotarile si calitatea.

Vizualizari: 1415