rss

Presedintele Toyota: Regret profund neplacerile cauzate de rechemari

  1. 08/02/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: rechemari, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Iata o parte din declaratia oficiala facuta de presedintele Toyota, Akio Toyoda, ca urmare a evenimentelor din ultima perioada:

    “Eu, Akio Toyoda, regret profund neplacerile cauzate clientilor nostri si tuturor celorlalti din pricina rechemarilor masive din ultima perioada.

     

    In ceea ce priveste rechemarile pentru pedala de acceleratie in Statele Unite, Europa, China si alte tari si regiuni, lucrarile de reparatii se fac la dealerii nostri. De indata ce aceste reparatii sunt complete, va vom informa.

     

    Sub sloganul "Sa construim masini mai bune", ne vom intoarce la elementele de baza,  si anume  “in primul rand clientul" ( client first) si vom lua in considerare ceea ce inseamna de fapt  acest lucru. Toti angajatii nostri din intreaga lume, toti dealerii si toti furnizorii nostri isi vor uni eforturile pentru a recastiga increderea clientilor cat mai curand posibil.

    Cat despre actiunile concrete, vice-presedintele nostru executiv, Shinichi Sasaki, va veni ulterior cu detalii. Vreau doar sa adaug ca in ceea ce ma priveste, ma voi ocupa personal si voi prelua conducerea la capitolul imbunatatirea calitatii la nivel mondial.”

     

    Vizualizari: 1555