rss

Aston Martin Cygnet sau Toyota iQ rebranduit

  1. 29/06/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Aston Martin, Cygnet, Iq, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Aston Martin trece de la supersportive la supermini. Aceasta este prima poza a modelului Cygnet, masina ce va fi o varianta premium a lui Toyota iQ.

    Aston Martin Cygnet este rezultatul unui joint venture dintre britanici si gigantul japonez Toyota. Constructorul britanic a preluat iQ si i-a oferit un design specific gamei sale de sportive. Astfel, multumita atentiei la detalii, Aston Martin te va face sa crezi ca esti la volanul unui DBS ecologic si compact. Cu toate ca nu au fost oferite detalii oficiale, se speculeaza ca cel mai mic model Aston Martin va utiliza propulsorul Toyota cu 3 cilindri pe benzina.

    Masina va avea un punctaj de 5 stele la testele Euro NCAP, precum varianta japoneza, iar motorul ultra-economic va ajuta constructorul britanic sa respecte reglementarile din ce in ce mai stricte privind emisiile.

    Pentru a-si pastra renumele de brand premium, Cygnet nu va fi oferit oricui. Pentru a putea achizitiona acest supermini trebuie sa ai deja in garaj un model al constructorului britanic. Compania s-a adaptat astfel la cercetarile care au aratat ca 30 de procente din clientii sai detin si o masina precum MINI sau Smart. Noul Aston Martin le va permite astfel clientilor sa-si cumpere propria citadina de lux.

    Directorul executiv Aston Martin, Dr Ulrich Bez, a declarat ca “acum este momentul perfect pentru Aston Martin sa se imbarce in acest proiect special – devenit posibil cu ajutorul capabilitatii Toyota, designului inteligent si pachetului perfect pentru oras oferite de iQ”.

    Sursa: Aston Martin

    Vizualizari: 1589
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »